Hendrik Jan Bökkers en Martien Lindeboom treden op!

Hendrik jan Bökkers
Hendrik Jan Bökkers en Martien Lindeboom brengen samen Doodse Stilte

Net als vorig jaar komen vrijwilligers van de Strijd van Salland ons helpen met de bediening. De vergoeding die ze daarvoor van ons krijgen, is voor de Strijd van Salland.

Strijd van Salland is een sportief evenement met als doel donaties te werven voor meer onderzoek naar hersenkanker. De deelnemers kunnen wandelen, hardlopen, toerfietsen, steppen, wielrennen, mountainbiken en paardrijden. Het afgelopen jaar zamelden zij hiermee maar liefst ruim € 105.000 in!

Veel mensen weten wel hoe nauw Hendrik Jan Bökkers en Martien Lindeboom betrokken zijn bij de Strijd van Salland. Zij brachten de afgelopen zomer bij de bekendmaking van de opbrengst samen het nummer Doodse Stilte ten gehore, een prachtige Sallandse vertaling van Sound of Silence van Simon and Garfunkel.

Hendrik Jan en Martien komen dat nummer nog eens zingen bij ons, op het kerstconcert! Wij vinden dat een muzikale kerstverrassing met een gouden randje.

Natuurlijk doen wij daar ook iets extra’s voor: bij de uitgang zetten we een melkbus en wat ons betreft komt die vol met giften van al onze bezoekers aan Strijd voor Salland! Doet u mee?

Tot 14 december!